Starters

Starters zelfstandig ondernemerHeb je genoeg van werken in loondienst of ben je ontslagen? Wil je niet meer afhankelijk zijn van je baas? Heb je een droom als zelfstandig ondernemer? Of wil je misschien alvast starten naast je baan in loondienst? Wij helpen je die droom waar te maken!

Als startende ondernemer zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Iedereen geeft goedbedoelde adviezen, de Kamer van Koophandel overstelpt je met informatie, de Belastingdienst stelt lastige vragen, de bank wil alles van je weten en ga zo maar door. Met behulp van onze checklist stomen we je helemaal klaar voor het ondernemerschap. Wij helpen je met het nemen van weloverwogen keuzes en adviseren in het beperken van de risico’s.

Heb je koudwatervrees om te starten? Wij kunnen je deskundig onafhankelijk advies geven.

Speciale tarieven
Aangezien het starten van een onderneming al duur genoeg is, hanteren wij speciale tarieven voor de intensieve begeleiding van starters. Wij willen ons graag bewijzen tijdens deze begeleiding en vertrouwen op een langdurige relatie.

Juist de beginfase bij het opstarten van een nieuwe onderneming is cruciaal, want een goed begin is het halve werk! Wij zijn dan ook altijd bereikbaar voor begeleiding en advies, ook buiten kantooruren.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.